menu
Opportunity Lab helpt bedrijven bij het realiseren van groei

Opportunity Lab

Business marketeers met ondernemersbloed

Opportunity Lab is opgericht door Willem Visser. Willem heeft uitgebreide  ervaring  als business developer en ondernemer die kansen vertaalt in omzet. Hij verstaat de kunst van het laten groeien van bedrijven, inspelen op kansen in de markt en het aanpassen van businessstrategieën aan snel veranderende marktomstandigheden. Vanuit zijn talent kansen te zien en zijn passie bedrijven te ondersteunen om hun groeimogelijkheden te realiseren is Willem Opportunity Lab gestart. Met als missie ondernemerschap en innovatie te ondersteunen om waarde te creëren ten behoeve van alle stakeholders.

Opportunity Lab heeft Joost de Zeeuw per 2017 als partner aan boord gehaald om de groei kracht bij te zetten. Joost is een ondernemende marketeer en verbinder die teams enthousiasmeert en daarmee positieve energie geeft om samen resultaten neer te zetten. Met zijn sterk ontwikkelde helikopterview is Joost in staat zakelijke kansen in te schatten op haalbaarheid en ontwikkelbaarheid binnen organisaties, om deze vervolgens door te ontwikkelen in concrete producten en diensten.

Opportunity Lab bestaat uit een team van businessmarketeers met ondernemersbloed, mensen die dingen doen gebeuren. Specialisten die niet alleen conceptueel kunnen denken, maar mensen die hier daadwerkelijk ook tot een succesvolle implementatie kunnen gaan. Specialisten die van nature marktkansen koppelen aan de krachten van de organisatie, met als doel meerwaarde te creëren voor die organisatie. Kortom: New Business Development. Dit is ons DNA, dit is wie we zijn.