menu
Business marketeers met ondernemersbloed

New Labs

Start als Business Developer

Opportunity Lab is een specialist op het gebied van Business Development. Wij zijn een organisatie die fundamenten bouwt voor bedrijven als basis voor groei, productontwikkeling en expansie. Opportunity Lab bestaat uit een team van gedreven ondernemers en specialisten, die op zoek is naar jonge ambitieuze talenten die als (junior) Business Developer kunnen worden ingezet bij uiteenlopende klanten in het bedrijfsleven.

Wat doet de Business Developer?

Je ontwikkelt en implementeert concrete Business cases. Een Business Developer zet ingewikkelde vraagstukken om in werkbare constructies om een organisatie beter te laten presteren. Je verrast klanten met nieuwe inzichten, die garant staan voor opmerkelijke resultaten om de concurrentiepositie van bedrijven te verbeteren.

Wie is de Business Developer?

Je bent (bijna) afgestudeerd, ambitieus en leergierig. Wij zoeken iemand met een proactieve houding die zijn of haar verantwoordelijkheid neemt en meedenkt met de klant. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, een planmatige manier van werken en een oplossingsgerichte denkwijze. Ervaring in de arbeidsbemiddeling en de zorgsector is een pré.

What’s in it for you?

Je krijgt de kans om te werken bij een zeer innovatief bedrijf. In een team van inspirerende ondernemers en specialisten werk je mee aan grote, uitdagende projecten. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om jezelf als Business Developer te ontwikkelen in het adviesvak.

Reageren?

Stuur je CV met motivatie naar:

Opportunity Lab Beheer B.V

sollicitatie@opportunitylab.nl